Καταγγελία για «πριβέ» πάρτι με προσέλκυση νεαρών γυναικών και στην Κρήτη (φωτό)

Νέα περίπτωση προσέλκυσης νεαρών γυναικών σε «πριβέ» πάρτι, με τη δικαιολογία της «υποδοχής» σε αυτά, καταγράφεται και στην Κρήτη.

Μηνύματα, αντίστοιχα με αυτά που παρουσίασε η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, φαίνεται να έχουν δεχθεί και γυναίκες από την Κρήτη, από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τους υπόσχονται πολλά χρήματα εν μιά νυκτί… απλά και μόνο για να παρευρεθούν σε κάποια ιδιωτική εκδήλωση.

Μια τέτοια καταγγελία έφτασε και στο Creta24, από μια γυναίκα 25 χρόνων από χωριό του Ρεθύμνου, η οποία δέχτηκε σε προηγούμενο χρόνο μια αντίστοιχη πρόσκληση από έναν άγνωστο άνδρα, με τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook.

Όπως περιγράφει μιλώντας στο Creta24, μόλις έγινε φίλη με τον συγκεκριμένο άνδρα, η καταγωγή του οποίου δεν είναι από την Κρήτη, της ήρθε αμέσως ένα περίεργο μήνυμα, το οποίο την προβλημάτισε αρκετά.

Δείτε ακόμα:  Μείωση ενοικίου: Πίστωση 3,96 εκατ. ευρώ για μισθώματα Νοεμβρίου 2020 – Ιουλίου 2021

Όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, την προσκάλεσε σε ένα κλειστό πάρτι, καλώντας την να υποδέχεται τους υπόλοιπους προσκεκλημένους. Μάλιστα, προσπάθησε να τη δελεάσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα της το έδινε… μπροστά.

Για να γίνει πιο πειστικός, της έστειλε και μια φωτογραφία με τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα γίνονταν δικά της μετά τη συγκεκριμένη βραδιά.

Η κοπέλα, ευτυχώς, διαχειρίστηκε το περιστατικό με σύνεση και ωριμότητα και δεν δέχτηκε την πρόσκληση του συγκεκριμένου άνδρα.

Δείτε ακόμα:  Γάμος βγαλμένος από ταινία με μεγάλο γλέντι και... μπαλέτο! (βίντεο)

Συγκεκριμένα, του απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται και έτσι ο ίδιος δεν πρόλαβε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το μέρος και την ώρα που θα πραγματοποιούνταν η συγκεκριμένη -υποτιθέμενη- εκδήλωση. Στη συνέχεια, η ίδια τον διέγραψε από το προφίλ της και διακόπηκε κάθε επικοινωνία τους.

iefimerida.gr