Καταγγελία Μπεκατώρου: Αρνείται τα πάντα ο παράγοντας – Λ. Αυγενάκης: Το ήξερα νωρίτερα (βίντεο)

Αρνείται κάθε σχέση με την καταγγελία περί βιασμού ο πρώην παράγοντας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας.

Σε γραπτή δήλωση ο δικηγόρος του μέσω της εκπομπής του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” δήλωσε ότι δεν συνέβη ποτέ τέτοιο περιστατικό:

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη συγκλονιστική μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου κάλεσε όλους όσοι έχουν υποστεί ανάλογες συμπεριφορές να κάνουν ένα βήμα μπροστά, για να καθαρίσει ο χώρος του αθλητισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι έχει γνώση ανάλογων περιστατικών κι από άλλους αθλητές. Όπως είπε μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου περίμενε τις νομικές κινήσεις της πρωταθλήτριας. «Έχω γίνει αποδέκτης αντίστοιχων περιστατικών πολλών αθλητών και αθλητριών, γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Όμως όλα αυτά είναι προσωπικές ιστορίες που δεν μπορώ να διαχειριστώ αν δεν έχω την εξουσιοδότηση από τους άμεσα εμπλεκόμενους», είπε. Ο ίδιος άφησε αιχμές για “βολεμένους παράγοντες” στις Ομοσπονδίες:

Δείτε ακόμα:  Lockdown: Ολοταχώς για παράταση έως τις 15 Μαρτίου

Η Ανδρονίκη Αναστασίου Γ.Γ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι δέχεται πόλεμο λόγω των επερχόμενων εκλογών:

Συγκλονισμένη δήλωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ε.Ι.Ο. Αγγελική Βεντούρη:

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η βουλευτής Έλενα Ράπτη η οποία δραστηριοποιείται απέναντι σε τέτοια περιστατικά:

ereportaz.gr