Καταγγελία-σοκ: «Ζητώ από τον Θοδωρή Κυριακού να αποκαταστήσει την αλήθεια»! Σάλος με την αποκάλυψη του σχεδιαστή Ερωτόκριτου για τη «Φάρμα»…

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο γνωστός σχεδιαστής Ερωτόκριτος και μάλιστα μέσα από το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφού έριξε την μπηχτή του για το πρώην ζευγάρι λέγοντας: «Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπή σας και να γίνει Πρώην Άδικο, γιατί είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί», στη συνέχεια έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν ζητώντας μέχρι και την παρέμβαση του ίδιου του καναλάρχη, Θοδωρή Κυριακού:

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού. Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα».

Δείτε ακόμα:  Θάνατος – μυστήριο γνωστού 40χρονου στυλίστα, δυο μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca! Τον βρήκε επιστήθια φίλη του πνιγμένο στο αίμα…

«Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», κατέληξε ο Ερωτόκριτος.

patkiout.gr