Κατερίνα Καινούργιου: Τα νεότερα για την υγεία της και ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου εισήχθη στο νοσοκομείο εσπευσμένα σήμερα, την Παρασκευή 25 Ιουνίου με έντονη αδιαθεσία και δύσπνοια. Η ίδια μας ενημέρωσε για τα νεότερα για την περιπέτεια της υγείας της.

Η Κατερίνα Καινούργιου εισήχθη στο νοσοκομείο, ξημερώματα της Παρασκευής και πιο συγκεκριμένα στις 04:30.

Μετά τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει εισαγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου λόγω της αδιαθεσίας της είναι εκτός “Ευτυχείτε”.

Η ίδια έκανε την πρώτη ανάρτηση την ίδια ημέρα και ζήτησε από τον κόσμο να της στείλει την θετική της ενέργεια. Η λαμπερή παρουσιάστρια, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νεότερα για την υγεία της, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Δείτε ακόμα:  Σπύρος Μαρτίκας – Survivor: Συνάδελφοί του τον καταγγέλλουν για αθέμιτο ανταγωνισμό

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά… Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια… Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να τον αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!”.

Δείτε ακόμα:  Αλέξανδρος Ωνάσης: 49 χρόνια από το μοιραίο δυστύχημα με το αεροπλάνο

Δείτε την ανάρτησή της.

gossip-tv.gr