Κατερίνα Παπουτσάκη: Για ποιον λόγο έχει μπλοκάρει ακόλουθό της στα social

Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που έχει μπλοκάρει follower στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα social media είναι μέσο να επικοινωνείς τη δουλειά σου, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, παρόλα αυτά, είμαι άσχετη με την τεχνολογία. Έχω τελευταία μια βοηθό, αλλά μέχρι τώρα το έκανα μόνη μου».

«Έχω κάνει μπλοκ σε κάποιους που δεν θα ήθελα να υπάρχουν και δεν θα ήθελα να μπουν και να μπορούν να ξαναγράψουν» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός. «Σαφώς και αυτό είναι μοιραίο, όταν έχει ανοιχτό λογαριασμό, αλλά από την άλλη γιατί να υπάρχει. Γι’ αυτό σε κάνω και μπλοκ και σε διαγράφω, φίλε μου»!

Δείτε ακόμα:  Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ξανά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (φωτό)

«Δεν σε θέλω! Δεν σε θέλω! Πέφτει πολλή χολή μέσα στα social media. Είναι αδιανόητο. Ο κάθε πικραμένος… Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα που αυτό είναι μια διέξοδος να ξεσπάσουν αυτό το μένος προς τη ζωή. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά δεν θα ήθελα να υπάρχει αυτό» πρόσθεσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Επίσης, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε με σαφήνεια πως «φωτογραφίες που να φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών μου στο instagram δεν ανεβάζω».

Δείτε ακόμα:  "φλΕΡΤ": Νέο κρούσμα κορονοϊού αναβάλλει ξανά την εκπομπή

zappit.gr