Κατερίνα Βρανά, best of: Φέτα, sex και αναπηρία, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Το 2020 η Κατερίνα Βρανά κλείνει δέκα χρόνια στην κωμωδία. Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε έναν χρόνο- το 2017- που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε. Οπότε, τώρα που έχει κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή.

Με τις χρυσές επιτυχίες της, τα μεγάλα της σουξέ, τα best of από τις τρεις παραστάσεις της «Φέτα με τη Βασίλισσα», «About Sex και “Staying Alive – Σχεδόν Πέθανα». Δεν νομίζουμε ότι θα μπορούσαν να κλείσουν πιο πανηγυρικά οι φετινές εκδηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου. Ραντεβού το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 20:30!

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, στο Σινέ Αελλώ

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει…
… Τις εμπειρίες επιβίωσης μιας Ελληνίδας που έχει ζήσει στην Αγγλία σχεδόν δύο δεκαετίες.
… Μια καινούρια ματιά στο σεξ και στην παραπλανητική χρήση τουιντερνετικούπορνόως του απόλυτου εκπαιδευτικού εργαλείου. Γιατί, καλή η γνώση, αλλά τίποτα δεν είναι σαν την πρακτική.
… Μια αναδρομή στην περιπέτεια της υγείας της με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μικρά tipsπου της επιτρέπουν να το γλεντά nomatterwhat.

Αυτή η παράσταση είναι η τρανή απόδειξη πως τίποτα δεν σταματά την Κατερίνα Βρανά από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Δείτε ακόμα:  "Μαρία Κιουρί: Η Γυναίκα που Άλλαξε τον Κόσμο", από Τρίτη έως Πέμπτη, στο Σινέ Αελλώ στη Ραφήνα

Συμπαραγωγή
ΣΟΕΛ & ΣΙΑ Ο.Ε. και ΜΜΑ

Πληροφορίες:
Ηερομηνίες: 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμή εισιτηρίων: 12 €

Διάρκεια: 90’

Προπώληση: 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη