Κατέρρευσε η Άννα Φόνσου για την Τέτη Σχοινάκη: Δεν πρόλαβα να την δω!

Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Φόνσου μιλώντας στο Πρωινό για την Τέτη Σχοινάκη, την καλύτερή της φίλη που έφυγε από τη ζωή σήμερα, 4 Μαρτίου και δεν πρόλαβε να τη δει.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την τελευταία τους επικοινωνία που ήταν χθες και της είπε πως ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα για να τη δει και τελικά δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει.

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Της είπα τη Δευτέρα θα σε δω, επέστρεψα από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβα… Μιλήσαμε χθες Κυριακή. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα ζήσει ένα μήνα και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα. Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο και ήθελα να είναι όλα σεμνά έτσι θα είναι και η κηδεία της»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.