Κατέρρευσε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Καταπλάκωσε αυτοκίνητα (φωτό & βίντεο)

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής στο Γκάζι με αποτέλεσμα από θαύμα να γλιτώσουν περαστικοί που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από το κτίριο καταπλακώθηκαν από τα ντουβάρια και διαλύθηκαν, ενώ οι θαμώνες των παρακείμενων μαγαζιών βγήκαν πανικόβλητοι στον δρόμο, νομίζοντας ότι εξερράγη βόμβα.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο οποίος, όπως είπε στο Open Beyond από καθαρή τύχη γλίτωσε, καθώς εκείνη την ώρα μόλις είχε βγει στον δρόμο με την παρέα του από νυχτερινή διασκέδαση και έψαχνε ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αρτεμισίου, που είναι από τους κεντρικότερους δρόμους στο Γκάζι με μεγάλη κίνηση τόσο οχημάτων, όσο και πεζών.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άνθρωποι, όμως ο θόρυβος ήταν τόσο τρομακτικός που όσοι βρίσκονταν στα γύρω σπίτια και καταστήματα βγήκαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει.

Όπως είπε ο Νίκος Νικόλιζας ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια του κτιρίου έμενε σε απέναντι σπίτι και όταν είδε τι είχε συμβεί έπαθε σοκ. Έψαχνε μέσα στο διαλυμένο του αυτοκίνητο προσωπικά έγγραφα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε με τα μάτια του.

Στο Γκάζι είναι αρκετά τα εγκαταλελειμμένα κτίρια που είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα από τις αρμόδιες αρχές.