Κάτια Ζυγούλη: Αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της βρίσκεται η Κάτια Ζυγούλη, αφού μετά τα εγκαίνια του δικού της καναλιού στο youtube πριν από μερικούς μήνες, έφτασε η στιγμή να αναλάβει τη δική εκπομπή στην τηλεόραση.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας«, ένα project που προβάλλεται εδώ και περίπου δύο χρόνια στην Ερτ2 και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» και της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου, η πρόταση στην Κάτια Ζυγούλη ήρθε μέσω της εταιρείας παραγωγής που συνεργάζεται ο Σάκης Ρουβάς τόσο στους «Ήρωες» όσο και σε μια νέα εκπομπή που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Idols» και κοινωνικό περιεχόμενο. Το όμορφο μοντέλο θα συνυπάρξει με την άλλοτε παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Σάντυ Τσαντάκη.

Δείτε ακόμα:  Big Brother: Διέρρευσε νέο ακατάλληλο βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου (video)

Η Κάτια Ζυγούλη θα είναι η οικοδέσποινα είκοσι επεισοδίων και σε λίγες ώρες θα γίνει η πρώτη σύσκεψη, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Δες το βίντεο:

tlife.gr