Και του χρόνου στον Αετό Πικερμίου ο Δογάνης!

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κωνσταντίνο Δογάνη προχώρησαν από τον Αετό Πικερμίου.

Ο 28χρονος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τους «πορτοκαλί» και επιβραβεύτηκε με την παραμονή του για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα, αφού είναι απαραίτητος για την επόμενη σεζόν.

Ο Δογάνης προχώρησε σε δηλώσεις στο epsanastisentra με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αετό και στάθηκε στον τρόπο που του φέρονται οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής, στοιχεία που τον ώθησαν να πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Αναλυτικά ο 28χρονος άσος τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που μου φέρθηκαν από την διοίκηση, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε και να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Αετό και τη νέα χρονιά. Για τη νέα χρονιά ελπίζουμε για κάτι ακόμα καλύτερο, καθώς υπάρχουν όλα τα εχέγγυα στην ομάδα. Η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα μας και μας στηρίζει όλους, γεγονός που μας κάνει να αισθανόμαστε σαν οικογένεια. Με αυτές τις συνθήκες και το κλίμα που υπάρχει θεωρώ ότι η επόμενη σεζόν θα είναι επιτυχημένη».

epsanastisentra.blogspot.com