Κέντρο Υγείας Ραφήνας: Νέος Επιστημονικά Υπεύθυνος ο Χ. Μασσάρας – Το ευχαριστώ της Αναστασίας Ζαρζάλη

Έληξε η θητεία ως επιστημονικής Υπευθύνου στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας της κα. Αναστασίας Ζαρζάλη και την θέση αυτή αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Μασσάρας, Δ/ντής Γυναικολογίας από το Κέντρο Υγείας Γαλατσίου.

Σε επιστολή που έστειλε η κα Ζαρζάλη στο irafina.gr αναφέρει

Ολοκληρώνοντας την θητεία μου ως επιστημονικής Υπευθύνου του ΚΥ Ραφήνας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς παράγοντες που συνέβαλαν στην διατήρηση της ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας του ΚΥ Ραφήνας.

Τα σημαντικά γεγονότα από το 2017 έως σήμερα που μας σημάδευσαν όλους ανέδειξαν την σημασία της συνεργασίας μεταξύ του ΚΥ ,των δημοσίων υπηρεσιών και της Δημοτικής Αρχής.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, την Πολιτική Προστασία και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ευχαριστώ το Αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, το Πυροσβεστικό Σώμα της Ν.Μάκρης και το Λιμενικό για την ενημέρωση σε ζωτικά θέματα καθώς και για την διατήρηση της ασφάλειας εργαζομένων και ασθενών.

Τιμώντας την δωρεά του ευεργέτη μας κ. Αθανάσιου Μαρτίνου συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ως πολυδύναμο ΚΥ με 24ωρη εφημερία, τακτικά εξωτερικά ιατρεία, κέντρο αναφοράς για την νόσο Covid-19 και εμβολιαστικά κέντρα.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Αναστασία Ζαρζάλη
Δ/ντρια Χειρουργικής ΚΥ Ραφήνας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.