Κερατέα: Στα χέρια της Αστυνομίας σπείρα που είχε σπείρει τον τρόμο στους κατοίκους

Άλλη μία σημαντική επιτυχία σημειώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κερατέας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, κατόπιν πολύμηνης συνεργασίας των ανωτέρω Υπηρεσιών, εξιχνιάστηκε πληθώρα έκνομων πράξεων που λάμβαναν χώρα στα Μεσόγεια Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές της Κερατέας και των Καλυβίων.

Δράστες πέντε (5) ημεδαποί οι οποίοι για πολλούς μήνες δρούσαν ως εγκληματική οργάνωση, διαπράττοντας ληστείες και κλοπές σε οικίες, σπέρνοντας τον φόβο στους κατοίκους.

Για τους ανωτέρω κατηγορούμενους προέκυψε και βεβαιώθηκε η εγκληματική τους δράση κατόπιν ενδελεχούς και συστηματικής αστυνομικής έρευνας, διαφόρων μαρτυριών και πληροφοριών κατοίκων, καθώς και αναγνώρισης από τα θύματα.

Άξιο μνείας είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι εκ των δραστών, έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν γενικότερα οι Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, εντούτοις οι συνάδελφοί μας για ακόμα μία φορά επέδειξαν επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση.

Επιτυχίες όπως αυτή αποδεικνύουν περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.