Καιρός: Που θα πέσει 10 βαθμούς η θερμοκρασία – Που θα βρέξει

Μετά το απόλυτο καλοκαίρι θα ζήσουμε για δυο ημέρες το απόλυτο φθινόπωρο. Ο καιρός αλλάζει ριζικά από το απόγευμα της Τετάρτης. Δείτε σε χάρτες που θα πέσει πολύ η θερμοκρασία και που θα βρέξει.

Ο καιρός αλλάζει και αφήνουμε πίσω μας για λίγο τις θερμοκρασίες Ιουλίου που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Το σκηνικό αλλάζει εντελώς με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 10 βαθμών.

Δείτε ακόμα:  Η ελληνική εκκλησία χωρίς σκεπή που ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο

Πιο αναλυτικά:

Το βράδυ της Τετάρτης 20/05 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν σημαντικά και θα διατηρηθούν έντονα έως και το απόγευμα της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 21/05 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, φαινόμενα που μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα επεκταθούν στην Εύβοια, στις Σποράδες και ενδεχομένως στη Βόρεια Αττική.

Δείτε ακόμα:  «Σταμάτησαν, πυροβόλησαν την πόρτα, τον σκότωσαν και έφυγαν» - Τι λέει ο αδελφός του επιχειρηματία

Δείτε στον χάρτη που θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες έως το βράδυ της Πέμπτης 21/05

Παράλληλα, σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τις μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 21/05 να είναι έως και 10 βαθμούς χαμηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα της Τετάρτης 20/05 όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη μεταβολής της θερμοκρασίας που ακολουθεί.

Meteo.gr