Κιβωτός του κόσμου: Είχαν 15 εκατομ. ευρώ αλλά έλεγαν ότι ψάχνουν πόρους – Διαχειριστής του παπά-Αντώνη ο νεκρός πατέρας του!

Οι συνεχείς και ερεβώδεις αποκαλύψεις «βυθίζουν» την Κιβωτό του κόσμου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που οι καταγγελίες έχουν πάρει πλέον μορφή χιονοστιβάδας.

Στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης είναι η απόφαση της απομάκρυνσης του πατέρα Αντωνίου από την «Κιβωτό του Κόσμου» για λόγους προστασίας των ανήλικων αποφάσισαν με διάταξη τους οι εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα μέσα στον κυκεώνα των εξελίξεων ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» αποκάλυψε για τα οικονομικά του πατέρα Αντωνίου : «Από τις φορολογικές δηλώσεις του πατρός Αντωνίου φαίνεται να δηλώνει ότι έχει ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ, αλλά από άγνωστη και απροσδιόριστη πηγή».

Στην φορολογική δήλωση του πατέρα Αντωνίου επίσης εμφανίζεται ακίνητο σε επαρχιακή πόλη, σημαντικής αξίας, χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί πώς το ακίνητο βρέθηκε στην ιδιοκτησία του.

Καταλήγοντας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι έκπληκτοι έχουν διαπιστώσει οι Αρχές ότι διαχειριστής του πατέρα Αντωνίου εμφανιζόταν ο μέχρι πρόσφατα αποθανών πατέρας του.

Κιβωτός του κόσμου: Είχαν 15 εκατομ. ευρώ αλλά έλεγαν ότι ψάχνουν πόρους

Πολλά είναι τα σχολεία που έκαναν επισκέψεις σε δομές της Κιβωτού του κόσμου, καθώς πολλές οικογένειες μαθητών συγκέντρωναν πράγματα με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News πέρυσι τα Χριστούγεννα ένα σχολείο από το κέντρο της Αθήνας έλαβε ευχαριστήρια επιστολή για τα πράγματα που συγκεντρώθηκα και στάλθηκαν από τις οικογένειες των μαθητών του εν λόγω σχολείου.

Την ευχαριστήρια επιστολή υπογράφει η Σταματία Γεωργαντή, η πρεσβυτέρα και αναφέρει συγκεκριμένα: «Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την προσφορά σας δωρεά τροφίμων, προκειμένου να ενισχύσετε το έργο μας».

Ωστόσο πιο κάτω στην ίδια επιστολή αναφέρει: «Καθώς η Κιβωτός του κόσμου βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση πόρων, ιδιαίτερα σ’ αυτή την περίοδο όπου έχουν μειωθεί οι δωρεές, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράστασή σας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.