Κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης – Αρνείται κάθε κατηγορία

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Στην εκπομπή « MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, η οποία ανέφερε πως η εντολέας της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη σύλληψή της.

«Η μητέρα αρνείται κάθε κατηγορία. Από τη δικογραφία που έχουμε δει μέχρι τώρα, τα στοιχεία που προκύπτουν εις βάρος της δεν είναι σημαντικά. Κανένας από τους δύο κατηγορούμενους δεν λέει για την εμπλοκή της μητέρας», είπε η δικηγόρος.

Η κ. Ταραχοπούλου τόνισε πως όσα είπε ο 53χρονος κατηγορούμενους αποδεικνύουν πως η μητέρα δεν γνώριζε, ενώ δεν βρέθηκαν εμβάσματα από την πλευρά του 53χρονου. «Βρέθηκαν μικροεμβάσματα που δεν ξέρουμε από που είναι, θα τα δούμε όλα αυτά», διευκρίνισε.

Προβληματισμό επίσης προκαλεί ότι η 12χρονη κυκλοφορούσε με ακριβό κινητό.

«Το κινητό έχει πει το παιδί ότι του το πήρε ο 53χρονος. Η μαμά της την ρώτησε που το βρήκε και της είπε ότι ήταν το παλιό (σ.σ: κινητό) του κατηγορούμενου και το έδωσε της μικρής».

Παράλληλα, η δικηγόρος τόνισε πως υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράσταση προς τη μητέρα της 12χρονης και πως τα παιδιά της οικογένειας τη στηρίζουν.

«Για τη μητέρα υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την οικογένεια. Όλα τα παιδιά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η μητέρα ποτέ δεν γνώριζε, ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί και ότι αγαπούσε τα παιδιά της. Έχω δεχτεί τηλέφωνα από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν για τη μητέρα. Τα παιδιά, επίσης, θα καταθέσουν. Η μεγάλη κόρη επισκέφτηκε τη μητέρα στη ΓΑΔΑ. Όλοι είναι με το μέρος της μητέρας, κανένας δεν έχεθ δεχτεί και δεν πιστεύει ότι η μητέρα έχει κάνει κάτι τέτοιο».

Όπως τόνισε η δικηγόρος, η μητέρα της 12χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».


news.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.