Κλείνει ο παιδικός σταθμός της κοινότητας Μαραθώνα – Έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Με αφορμή την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση  του Ν.Π.Δ.Δ. «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ», με την οποία δρομολογείται το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της κοινότητας Μαραθώνα και η μεταφορά του συνόλου των παιδιών στον παιδικό σταθμό «Πολυτέκνων», η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα ζητά την άμεση σύγκλιση του ΔΣ με σκοπό την συζήτηση και την λήψη απόφασης σχετικά με το ανωτέρω θέμα.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της:

Σε μία περίοδο κατά την οποία, σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα συστήνει αυστηρά την τήρηση αποστάσεων και την με κάθε τρόπο αποφυγή του συνωστισμού, η «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» προχωρά σε μια απόφαση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε μικρά παιδιά, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι σε θέση να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Δείτε ακόμα:  Τέλος για φέτος η ράμπα για τα ΑΜΕΑ στην παραλία της Ραφήνας (φωτό)

Η ασφάλεια των παιδιών μας, ιδιαίτερα μπροστά στο υπαρκτό ενδεχόμενο μιας νέας, γενικευμένης έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα όλων. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί είναι η άμεση ανάκληση της απάραδεκτης απόφασης και η λειτουργία και των δύο παιδικών σταθμών.

Με αφορμή το παραπάνω πρόβλημα ζητάμε να συζητηθεί σαν μοναδικό θέμα: «Προετοιμασία του ανοίγματος των σχολείων για τη νέα περίοδο».

Οι συνεδριάσεις προτείνεται να πραγματοποιηθούν δια ζώσης παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας σε κατάλληλο χώρο.

Δείτε ακόμα:  Χωρίς νερό πάλι ο Ν. Βουτζάς! Στα κάγκελα οι κάτοικοι! Ο Δήμος Μαραθώνα είναι υποχρεωμένος να πράξει τώρα τα δέοντα!

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Στεφανίδης Νικόλαος
Φαρμάκης Κωνσταντίνος