«Κοκτέιλ» αγχολυτικών και αλκόολ είχε καταναλώσει ο δολοφόνος της Κυριακής – Δεν τον δέχονται στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού!

Σημαντικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από τα τις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής, μετά το έγκλημα που διέπραξε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, οι τιμές σε βενζοδιαζεπίνες και αλκοόλ είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα για τις συνθήκες που λειτούργησε ο πρώην σύντροφος της άτυχης 28χρονης.

Συγκεκριμένα, οι βενζοδιαζεπίνες που ανήκουν στην κατηγορία των αγχολυτικών ενώ το «κανονικό» όριο είναι στα 200 ml ανά λίτρο, στις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δράστη ήταν 10 φορές επάνω, δηλαδή 2857,1 ανά λίτρο.

Παράλληλα, στις αιματολογικές εξετάσεις του, η κατανάλωση αλκόολ έδειξε 1,1 ml ανά λίτρο, την ώρα που το όριο στα αλκοτέστ που υποβάλλονται οι οδηγοί από την τροχαία είναι από 0,20 έως 0,80 ml ανά λίτρο.

Λέων: Είχε κάνει υπερβολική χρήση

Με βάση αυτό ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο ίδιο κανάλι ανέφερε πως: «Είναι διαφορετικό το λαμβάνω ουσίες και έχω εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από ό,τι συνήθως και διαφορετική η περίπτωση του ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα που λαμβάνει αυτές τις ουσίες ως ασθενής κατά τη θεραπεία του.

Οι συγκεκριμένες τιμές ωστόσο δείχνουν ότι δεν ήταν μέρος της θεραπείας, αλλά είχε κάνει λήψη υπερβολικού αριθμού χαπιών».

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο ψυχιατρείο στον Κορυδαλλό δεν δέχονται τον δολοφόνο της Κυριακής! – «Δεν είναι ψυχασθενής!»

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο ψυχιατρείο στον Κορυδαλλό δεν δέχονται τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα.

Κατά πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί στην ψυχιατρική μονάδα του Κορυδαλλού, δεν δέχονται τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής, καθώς σημειώνουν πως δεν πρόκειται για ψυχασθενή, ως εκ τούτου ζητούν να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο μέχρι νεοτέρας.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού, αποσωληνώθηκε, το πρωί.

cnn.gr, lawandorder.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.