Κων. Συκοβάρης: Θέτω εαυτόν χωρίς δισταγμούς στην πρώτη γραμμή του αγώνα με τον Βαγγέλη Μπουρνούς

Ο Κωνσταντίνος Συκοβάρης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πνεύμα ανήσυχο, ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Προγραμματιστής και Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αλλά και σε Σχολή Μαγειρικής Τέχνης, η οποία τελικά και τον κέρδισε.

Αποτελεί αναντίρρητα έναν καταξιωμένο επιχειρηματία στην περιοχή του Πικερμίου, ο οποίος δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις εστίασης από το 1996.

Έχοντας ως οδηγό του την φράση του Αριστοφάνη «ἐρέτηνχρῆναιπρῶτα γενέσθαι πρὶνπηδαλίοιςἐπιχειρεῖν» (πρέπει πρώτα να έχεις γίνει κωπηλάτης, πριν πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι), έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά, λόγω της αγάπης του για τον τόπο του και της διάθεσής του να προσφέρει σ’ αυτόν. Στόχος του αποτελεί να συμβάλει στη δημιουργία πρωτοποριακών δομών με γνώμονα την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη.

Έχει συγκροτήσει και επεξεργαστεί αναλυτικά προς υλοποίηση προτάσεις, που αφορούν όλους τους τομείς, από την επιχειρηματικότητα και την καθημερινότητα μέχρι τις μεγάλες υποδομές.
Η απόφαση του για συμπόρευση με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς έχει στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο που διάλεξε να ζήσει.

Επιδίωξη του είναι η ίδρυση κέντρου συμβουλευτικής υποστήριξης νέων, η αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου και η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, η ολοκλήρωση εγκατάστασης των τεχνολογιών smartcities μετά την εξαγγελθείσα εντός Άνοιξης 2019 της εγκατάστασης οδοφωτισμούLed σε όλο το δήμο, η περαιτέρω επέκταση της ήδη λειτουργούσα δωρεάνδημοτικής συγκοινωνίας με πύκνωση των δρομολογίων, η πλήρης αστικό ποίηση της συγκοινωνίας στο 2ο μεγαλύτερο επιβατηγό – από άποψη διακίνησης επιβατών λιμάνι της χώρας, η έλευση του προαστιακού, η ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας αποχέτευσης του Δήμου μας εντός του χρονοδιαγράμματος (2023) μετά και την υπογραφή του τριτεύοντος δικτύου από το δήμο στην ΕΥΔΑΠ.

Στη δήλωση του συμπόρευσης είπε: “Από μικρό παιδί είχα το όνειρο του μαχητή της ζωής και της αλήθειας.
Ο Κωνσταντίνος Συκοβάρης δεν φοβάται και γι’ αυτό θέτει τον εαυτό του χωρίς δισταγμούς στην πρώτη γραμμή του αγώνα με το δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, το δήμαρχο που απέδειξε ότι μπορεί.
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.”

Κωνσταντίνος Συκοβάρης

Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Ραφήνας/Πικερμίου

Διαβάστε επίσης