Κωνστ. Μώρος: Ας ξεκαθαρίσει ο κ. Φαφούτης τις σχέσεις του με τον κ. Αδαμόπουλο


Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, στην οποία συζητήθηκε το θέμα της γνωμοδότησης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Οριοθέτηση – Διευθέτηση Ρέματος Ραφήνας».

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρχαν καβγάδες, εντάσεις, κόντρες και φυσικά διαφορετικές απόψεις.

Αυτό όμως που συζητήθηκε μετά το πέρας της συνεδρίασης, αφορούσε περισσότερο το διαδικαστικό κομμάτι.

Δείτε ακόμα:  Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για Ραφήνα, Ν. Μάκρη και Μαραθώνα την Τρίτη 4 Μαϊού

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις μετά το πέρας των τοποθετήσεων των αρχηγών των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που είχαν ζητήσει τον λόγο, διότι ζητήθηκε από κάποιους δημοτικούς συμβούλους, όπως ο κ. Δαμιανός Φαφούτης, η δυνατότητα να δευτερολογήσουν επί του θέματος.

Αυτό δεν έγινε, καθώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Μώρος, τους ενημέρωσε πως δεν έχουν την δυνατότητα από την στιγμή που δεν είναι αρχηγοί παρατάξεων.

Επειδή όμως το θέμα πήρε έκταση και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Κωνσταντίνο Μώρο, ο οποίος μας δήλωσε:

Δείτε ακόμα:  Ρεπορτάζ iRafina.gr: Γέμισαν εστιατόρια, καφέ & παραλίες στη Νέα Μάκρη! (φωτό)

” Δεν έχω κανένα θέμα ως πρόεδρος να δίνω το λόγο σε όποιους το δικαιούνται και φυσικά και στον κ. Φαφούτη.

Ο θεσμικός μου όμως ρόλος μου επιβάλλει να τηρώ τον κανονισμό.

Αν επιθυμεί ο κ. Φαφούτης να λαμβάνει το λόγο ως επικεφαλής συνδυασμού να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με τον κ. Αδαμόπουλο και ας σταματήσει το κρυφτούλι.

Αρχηγός της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας είναι ο κ. Αδαμόπουλος και αυτό αλλάζει με δική τους απόφαση, όχι a la cart αλλά με απόφαση που πρέπει να μου κοινοποιηθεί.

Δείτε ακόμα:  Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Καλύβια: Ένα καλά μελετημένο σχέδιο δολοφονίας του 60χρονου

Ας σταματήσουν επιτέλους τα παιχνίδια και ας αντιμετωπίζουμε όλοι τα θεσμικά θέματα με σοβαρότητα.”