Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Δε ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή της Σκορδά να πηγαίνει μεσημέρι ο παρουσιαστής είπε: «αν δεν υπάρξει ενημέρωση όλα είναι στην σφαίρα της φαντασίας. Θα έβλεπα την Φαίη σε πολλά πράγματα είναι πολύ αρχοντική και της πάνε όλα. Και το βραδινό θα της πήγαινε».

«Αν αυτό που λείπει από την ευρωβουλή είναι ο Δημήτρης Παπανώτας καλώς. Το εκλέγεσθαι είναι ελεύθερο, δημοκρατικά ο κόσμος θα τον ψηφίσει ή όχι. Αναφορικά με αυτά που είπε για την Νόνη Δούνια «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς», και μιλάει και πολύ. Αν πραγματικά έχει να προσφέρει κάτι, καλό είναι. Είναι σοβαρό το ευρωκοινοβούλιο. Εάν πάει και κάνει την διαφορά, αμφιβάλλω».

Για τον χωρισμό των Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε πως, «δεν ξενοικιάστηκε το σπίτι τους, αυτό είναι ανακρίβεια».

Για την Κ. Καινούργιου: «δεν νομίζω ότι θα μου γίνει πρόταση από την Καινούργιου. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της. δεν έχω πρόβλημα να μείνω εκτός τηλεόρασης, θα έκανα άλλη δουλειά. Με ενόχλησε που με αποκάλεσε κακό άνθρωπο, θεωρώ άστοχο αυτό που είπε. Δεν ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου, και δεν με νοιάζει».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.