Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Δε βλέπω να υπάρχει διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ έχω»

Τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον ίδιο σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 25/5.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια του Alpha λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία διάθεση και από τις δυο πλευρές για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι αμοιβαία τα αισθήματά μας με την Κατερίνα Καινούργιου. Όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, είναι καλό. Πιθανόν αν βρεθούμε από κοντά να το λύσουμε. Δε βλέπω όμως να υπάρχει καμία διάθεση. Ούτε εγώ έχω. Πριν ένα μήνα είπε ότι είμαι κακός άνθρωπος και ότι δε με έχει σε καμία υπόληψη, είπε ότι δε θα έπαιρνε ποτέ τέτοιους ανθρώπους στην εκπομπή και ότι μιλάω εγώ για όλους με χυδαία λόγια. Περιέγραφε έναν άλλο άνθρωπο.

Δε θέλω να πω εγώ τι άνθρωπος είμαι, αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτό που περιγράφει. Όλο αυτό ξεκίνησε φέτος από μια άλλη επίθεση προς τη Φαίη Σκορδά σε μια δύσκολη στιγμή και για κάτι προσωπικό και στη συνέχεια, σε μια άλλη δύσκολη στιγμή έκανε μια άλλη επίθεση…» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν έκανα προσωπική επίθεση στην Κατερίνα και ποτέ δεν είπα αυτά που μου χρέωσε. Εγώ ό,τι θέλω να πω το λέω, και το λέω στη βάση που πρέπει… Εγώ ήθελα μόνο να υπερασπιστώ στη Φαίη και θα το έκανα για όλους μου τους συνεργάτες που θα δεχόταν… Μπορεί να βρεθούμε και να τα λύσουμε.. Να την ευχαριστήσω πάντως που είπε ότι είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου, και η ίδια είναι πολύ καλή στη δουλειά της» πρόσθεσε.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.