Κωνσταντίνα: Ραγίζει καρδιές μιλώντας για τον αγνοούμενο πατέρα της (βίντεο)

Η γνωστή τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα, τον τελευταίο καιρό, έχει αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο.
Κάνει μία καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο και είναι ενθουσιασμένη!

Η Κωνσταντίνα λοιπόν, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του πατέρα της, ο οποίος είναι αγνοούμενος της Κυπριακής τραγωδίας του 1974, γεγονός που αποτελεί μια ανοιχτή πληγή.

«Χάσαμε τον πατέρα μου στον πόλεμο του ’74, στην εισβολή. Ο πατέρας μου είναι από τους αγνοούμενους της Κύπρου. Είναι μία ανοιχτή πληγή αυτό, θέλω να πω πολλά, τι να πω, όμως… Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοούμενων. Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος και μας αναγκάζουν, για να μπορέσουμε να πάμε παραπέρα και να διαχειριστούμε διάφορα θέματα, που αφορούν στον πατέρα μας, να πάμε στο δικαστήριο και να τον κηρύξουμε άφαντο. Αυτό δεν είναι νόμος…

Δείτε ακόμα:  ΕΡΤ: Επιστροφή-έκπληξη γνωστού δημοσιογράφου στο κανάλι

Ευελπιστούμε να βρεθεί. Περιμένουμε κάποια ειδοποίηση ότι τον βρήκαν κάπου, τουλάχιστον να θάψουμε τα οστά του. Δεν άνοιξε την πόρτα κι έφυγε… Ξέρουμε ότι τον συνέλαβαν, ξέρουμε πού και κάτω από ποιες συνθήκες. Συνέλαβαν και τ’ αδέλφια μου μαζί κι ευτυχώς τους άφησαν. Είμαστε παιδιά του πολέμου. Η μητέρα μου πέθανε με αυτόν τον καημό», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

gossip-tv.gr