Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα, ενώ οι άλλοι είχαν κλειδώσει την πόρτα! Την γλίτωσα παρά τρίχα»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Νικόλα Λύτρα στην καθημερινή σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ». Έκτοτε είχε συμμετάσχει σε εξίσου πετυχημένες σειρές ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να αφοσιωθεί στο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί βία ή παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου και στην συνέχεια αποκάλυψε το περιστατικό που του είχε συμβεί όταν ήταν φαντάρος και κάποιοι άνδρες προσπάθησαν να τον παρενοχλήσουν σεξουαλικά.

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτούν εάν μου έχει συμβεί και μένα σεξουαλική παρενόχληση, ναι μου έχει συμβεί και μάλιστα την γλίτωσα στο παρά τσακ. Αυτό είναι αλήθεια. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, έκανα εκεί το στρατιωτικό μου και όταν είχαμε βγει έξω ως φαντάροι να διασκεδάσουμε, με πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή μού πρότειναν να πάμε να συνεχίσουμε στο τάδε σπίτι στην Περέα.

Δείτε ακόμα:  Σοφία Παυλίδου: Η φωτογραφία με το μελανιασμένο πόδι της, μετά το περιστατικό βίας – «Το σημάδι της ντροπής»

Δέχθηκα, εντάξει, ήμουν και πιο μικρός. Δεν θεωρούσα δηλαδή ότι απειλούμαι. Και πάμε σε αυτό το σπίτι, αφού έγινε η ξενάγηση στον χώρο, μετά εξαφανίστηκαν οι δύο και έμεινα εγώ με τον έναν που προφανώς με ήθελε πιο πολύ.

Εκεί άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα, ενώ οι άλλοι είχαν κλειδώσει την πόρτα. Με το που είδα αυτή την κίνηση λέω, “καλά ήρθες, πως θα φύγεις τώρα”. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα, ειδικά όταν ο άνθρωπος αρχίζει και βάζει το χέρι του σε επίμαχα σημεία. Τελικά του εξήγησα με πολλή ψυχραιμία, δεν ξέρω που την βρήκα αν και μικρούλης, με πολιτισμένο τρόπο ότι “εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο”. Την γλίτωσα παρά τρίχα».

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη για την Χριστίνα Λαμπίρη - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την τηλεόραση

newsbreak.gr