Κορονοϊός: Αστυνομικός θα καταθέσει υπέρ των υπεύθυνων καταστήματος που παραβίασε τα μέτρα – Ερωτήματα για τη στάση του

Ένα περίεργο περιστατικό καλούνται να ερευνήσουν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τη σύλληψη για παραβίαση υγειονομικών κανόνων λόγω κορονοϊού και την εμφάνιση ενός αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας για το εάν τηρούνται από τα καταστήματα οι επιβεβλημένοι κανόνες λειτουργίας εντόπισαν χθες και προχθές μεταξύ άλλων καταστημάτων και τέσσερις καφετέριες στην περιοχή του Πειραιά.

Σε μία περίπτωση μάλιστα οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο. Ξαφνικά όμως εμφανίστηκε στα δικαστήρια αστυνομικός και ανακοίνωσε στους υπόλοιπους συναδέλφους του ότι θα καταθέσει υπέρ των υπεύθυνων του καταστήματος.

Ενώ υποδιοικητής της περιοχής επίσης έκανε επικοινωνίες, ισχυριζόμενος ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν υπάρχει καμία υγειονομική παράβαση και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ήδη κλιμάκιο είχε εντοπίσει παρατυπίες.

Δείτε ακόμα:  Self test σήμερα για μαθητές και εργαζόμενους -Για ποιους είναι υποχρεωτικό, ποιες δραστηριότητες ανοίγουν αύριο

Η στάση του αστυνομικού έχει προκαλέσει ερωτήματα στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.

cnn.gr