Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία – Δίδυμες έχασαν τη ζωή τους με διαφορά μόλις τριών ημερών

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία όταν δίδυμες αδελφές υπέκυψαν με διαφορά μόλις τριών ημερών, έχοντας διαγνωστεί θετικές στον νέο κορωνοϊό.

Η Κάθι Ντέιβις, 37 ετών, νοσοκόμα σε παιδιατρική κλινική, πέθανε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθχάμπτον την Τρίτη. Την Παρασκευή εξέπλευσε η δίδυμη και πανομοιότυπη αδελφή της, Έμα, επίσης πρώην νοσοκόμα, στο ίδιο νοσοκομείο.

Τραγική φιγούρα η αδελφή τους Ζόι, η οποία είπε στο BBC: «Πάντα έλεγαν ότι μαζί αντίκρισαν το φως της ζωής και μαζί θα έφευγαν».

Δείτε ακόμα:  Πανικός από έκρηξη σε διαμέρισμα από φιάλη υγραερίου – Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα ένας άνδρας! (βίντεο)

Όπως είπε, οι αδελφές της ήταν ένα «απίθανο» δίδυμο που ζούσαν μαζί, ωστόσο αντιμετώπιζαν κι άλλα προβλήματα υγείας και δεν αισθάνονταν καλά εδώ και αρκετό διάστημα.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο ξεχωριστές ήταν. Το μόνο που ήθελαν ήταν να βοηθούν τους άλλους. Από τότε που ήταν νέες, παρίσταναν τις γιατρίνες και τις νοσοκόμες που θεράπευαν τις κούκλες τους. Έδιναν τα πάντα για τους ασθενείς που φρόντιζαν. Ήταν εξαιρετικές».

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Η Johnson & Johnson καθυστερεί τις παραδόσεις εμβολίων στην Ευρώπη , λόγω των θρομβώσεων

Οι συνάδελφοί τους δηλώνουν συντετριμμένοι για το θάνατο των δύο νεαρών γυναικών.

Σύμφωνα με το BBC, το νοσηλευτικό προσωπικό που έχει χάσει τη ζωή του στη Βρετανία λόγω του κορωνοϊού ανέρχεται σε 50 άτομα.

cnn.gr