Κορονοϊός: Μάχη για να μη διασωληνωθεί δίνει ο 9χρονος – Έχει συμπτώματα όπως οι ενήλικες (βίντεο)

Στην Πάτρα μάχη για να μην διασωληνωθεί δίνει ο 9χρονος που νοσεί από κορονοϊό. Για την πορεία της υγείας του μικρού Μάριου μίλησε στο MEGA και την εκπομπή Live News ο Γαβριήλ Δημητρίου, Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Ρίου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών προσπαθούν να ανακόψουν την επιδείνωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 9χρονου, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου.

«Αυτό που έχει ο μικρός είναι η εικόνα της νόσου που υπάρχει στους μεγάλους. Εξελίσσεται αργά και σταθερά. Στους μεγάλους βλέπουμε γύρω στις οκτώ μέρες να εκδηλώνουν την βαριά συμπτωματολογία. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Προσπαθούμε να μην διασωληνωθεί, παίρνει την αγωγή που προβλέπεται, χρειάζεται 60% οξυγόνο. Στις μονάδες είναι δύσκολο να προβλέψεις τα πράγματα. Η μητέρα το βρετανικό στέλεχος έχει. Έχουν περιγραφεί διεθνώς περιστατικά πολλά. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Η Covid κάνει μια υπεραντίδραση στον οργανισμό, αυτό συμβαίνει σε πολλούς ενήλικες».

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.