Κορονοϊός: Ποιους αυτοδιοικητικούς παράγοντες βάζει στο «στόχαστρο» το Μέγαρο Μαξίμου;

Στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου έχουν μπει μια σειρά από αυτοδιοικητικούς παράγοντες για τους χειρισμούς τους εν μέσω της πανδημίας.

Πρώτο εξ’ αυτών ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Από κοντά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που μπορεί να μην είναι επίσημα «γαλάζιος» αλλά διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση.

Και τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη όμως παρά την «πίστη» τους στην κυβέρνηση αυτή την περίοδο βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα του Μαξίμου.

Αιτία; Οι …λάθος χειρισμοί στην επιβολή των μέτρων για τον κορωνοϊό. Τις τελευταίες ημέρες, κυβερνητικοί παράγοντες έχουν αρχίσει να τους «δείχνουν» για την οριακή κατάσταση στην πόλη και έτσι και εκτυλιχθούν σκηνές Μπέργκαμο στην Θεσσαλονίκη, αυτή η συζήτηση θα ανοίξει με… ορμητικό τρόπο.

«Είχαμε προειδοποιήσει την Θεσσαλονίκη για την εκθετική αύξηση. Έχει και η αυτοδιοίκηση τις δικές της ευθύνες», λένε κυβερνητικοί υποστηρίζοντας ότι οι επίσημοι φορείς είχαν προειδοποιηθεί πριν διαπιστωθεί η «έκρηξη» των κρουσμάτων.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη κατηγορία κυβερνητικές πηγές δεν εντάσσουν μόνο τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο, αλλά και αυτοδιοικητικούς παράγοντες όμορων δήμων που επίσης -κατά το Μαξίμου- έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις κυβερνητικές προειδοποιήσεις…

aftodioikisi.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.