Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός τραγουδιστής!

Η οικογένεια του John Prine ανακοίνωσε ότι ο διάσημος τραγουδιστής και στιχουργός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατασταση. Ο 73χρονος έχει παρουσιάσει επιπλοκές από τον κορονοϊό και του έχει τοποθετηθεί ήδη αναπνευστήρας.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα του Prine στο Twitter την Κυριακή και αναφέρει ότι ο τραγουδιστής του “Angel from Montgomery” βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Πέμπτη, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε χθες.

“Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστούμε αυτά τα νέα. Αλλά τόσοι πολλοί από εσάς αγαπήσατε και υποστηρίξατε τον John όλα αυτά τα χρόνια και θέλαμε να ξέρετε να σας δώσουμε την ευκαιρία να στείλετε περισσότερη από αυτή την αγάπη και την υποστήριξη. Να ξέρετε ότι ο John σας αγαπά” τόνισε η σύζυγος και μάνατζέρ του, Whelan Prine, είχε αναφέρει νωρίτερα όταν βρέθηκε θετική στον COVID-19. Το ζευγάρι ήταν σε καραντίνα και σε απομόνωση χωριστά. Ο 73χρονος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της φολκ και κάουντρι μουσικής και μάλιστα είχε κερδίσει δύο φορές τη μάχη με τον καρκίνο.

enikos.gr