Κορονοϊός: Συγκλονίζει Έλληνας δημοσιογράφος – «Η μητέρα μου έσβησε στα χέρια μου μέσα σε λίγες ώρες»

Το δράμα του κορονοϊού δεν έχει τέλος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχασαν τον άνθρωπό τους από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ασθενείς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο και η μαρτυρία του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Μαχαίρα συγκλονίζει.

Mέσα σε λίγες ώρες είδε τη μητέρα του να σβήνει από τον κορονοϊό και έκανε έκκληση προς όλους, να προσέχουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένας θανατηφόρος ιός, στο πρώτο λάθος μας καθάρισε».

Πριν από περίπου οκτώ ημέρες η οικογένεια Μαχαίρα μπήκε σε καραντίνα καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικοί στον κορονοϊό. Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε τις πρώτες ημέρες υψηλό πυρετό με τα συμπτώματα να φθίνουν ενώ η μητέρα του ήταν ασυμπτωματική. Όμως όλα άλλαξαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία - Πέθανε ο 47χρονος γιος, Νοσούν η μάνα και ο πατέρας του

«Είναι τραγωδία. Μέχρι και 8 ημέρες ήταν ασυμπτωματική. Ξαφνικά έκανε δέκατα. Μιλήσαμε με τον γιατρό που ήταν φίλο μας και μου είπε να την πάω να την δει γιατί είχε βεβαρημένο ιστορικό. Δεν ήθελε όμως να πάει χθες και ήθελε να πάει σήμερα. Και δεν πρόλαβε. Έσβησε λίγες ώρες μετά στα χέρια μου» είπε ο Δημήτρης Μαχαίρας, που μίλησε με συγκίνηση και για τις στιγμές που ακολούθησαν: «Το πολύ σκληρό ήταν και το μετά. Πήραν τη γυναίκα με τα εσώρουχα, την έβαλαν σε μία σακούλα και μου είπαν θα τη δείτε σε έξι χρόνια».

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 880 νέα κρούσματα - 24 νέοι θάνατοι, 346 οι διασωληνωμένοι

Ο Δημήτρης Μαχαίρας μάλιστα έστειλε και μήνυμα σε όσους εξακολουθούν να αμφισβητούν τον ιό. «Δεν είναι γρίπη, είναι ένας θανατηφόρος ιός στο πρώτο μας λάθος μας καθάρισε».

newsit.gr