Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ νοσοκομείου 26χρονος

Ένας άνδρας ηλικίας 26 ετών από τη Μαλεσίνα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ κορονοϊού του νοσοκομείου Λαμίας καθώς αντιμετώπισε επιπλοκές από τον Covid 19, σύμφωνα με το LamiaReport.gr.

Σημειώνεται πως η διασωλήνωση του 26χρονου έγινε την ώρα που ελευθερώθηκε μία κλίνη στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν ένας 75χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Μαλεσίνα. Μάλιστα η ΜΕΘ Covid έχει πληρότητα 100% από τις 7 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι στα 22 περιστατικά που έχουν νοσηλευτεί από τις αρχές Φεβρουαρίου στη ΜΕΘ κορονοϊού είχαμε μέχρι στιγμής 8 εξιτήρια και 2 θανάτους (μία 87χρονη από τη Στυλίδα και ένας 71χρονος από τη Μαλεσίνα), ενώ 12 συμπολίτες μας εξακολουθούν να δίνουν τη μάχη τους με τον ιό.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και άλλα σοβαρά περιστατικά που νοσηλεύονται στο «Πέτρινο». Μάλιστα ένας 60χρονος, επίσης από τη Μαλεσίνα, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Λάρισας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Υπενθυμίζεται ότι και η κλινική κορονοϊού είναι σχεδόν γεμάτη από ασθενείς στη συντριπτική τους πλειοψηφία από τη Λοκρίδα και ειδικά από τη Μαλεσίνα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.