Κορονοϊός: Θρήνος για 29χρονο που νόσησε τη νύχτα που έκανε πρόταση γάμου και πέθανε δυο μήνες μετά

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Σωσάνδρα Πέλλας μετά τον θάνατο ενός 29χρονου από κορονοϊό, ο οποίος νόσησε την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και πέθανε μόλις δύο μήνες μετά, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε στους θαλάμους νοσηλείας του ΑΧΕΠΑ.

Ο νεαρός δεν είχε εμβολιαστεί λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε με το ανοσοποιητικό του σύστημα. Συγγενείς του μίλησαν στην εκπομπή «Live News» για τον χαμό του. Όπως είπαν, ο γιατρός του ήταν αυτός που του συνέστησε να μην εμβολιαστεί, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε.

«Ήθελε το παιδί να εμβολιαστεί. Απλά στην πορεία δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είχε τα κατάλληλα αντισώματα, δεν μπορούσε ο οργανισμός του να κρατήσει τα αντισώματα» λέει συγγενής του. «Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι. Από το νοσοκομείο μάς έλεγαν ότι πήγαινε καλά αφού πήγαινε καλά τώρα τι έγινε και τι δεν έγινε» καταλήγει.

Τραγική ειρωνεία ότι κόλλησε την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του: «Αφού εκεί μπροστά μας έγινε. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί δεν το περιμέναμε. Σηκώθηκε η νύφη να πετάξει την ανθοδέσμη. Κι εκείνη την ώρα σηκώθηκε και ο [..] και άρπαξε την ανθοδέσμη από την νύφη και τη χάρισε στην κοπέλα του. Και έσκυψε και μπροστά της» λέει συγκινημένη άλλη συγγενής του άτυχου 29χρονου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.