Κορονοϊός: Το πάρτι στην Παραλιακή που γέμισε με κρούσματα την Αττική

Καθώς τα μέτρα για για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχουν αρθεί, τα πάρτι έχουν έρθει ξανά στην ζωή μας, όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη ηπειρωτική και κυρίως νησιωτική Ελλάδα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως μερικά μαγαζιά πιστεύουν πως βρισκόμαστε σε εποχή προ κορονοϊού και δεν αντιλαμβάνονται το επικείμενο τέταρτο κύμα και την μετάλλαξη Δέλτα που καραδοκεί. Θαμώνες που διασκέδασαν σε συγκεκριμένο πάρτι γνωστού beach bar της παραλιακής στον Άλιμο φαίνεται πως κόλλησαν κορονοϊό και αντιδρούν.

Εξαιτίας της κοσμοσυρροής στο beach bar, προέκυψαν δεκάδες κρούσματα, τη στιγμή που η αγωνία για την υπερμετάδοση του ιού φάνηκε ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία οι χρήστες εξέφρασαν είτε την ενόχλησή τους για την απουσία των στοιχειωδών μέτρων είτε τον θυμό τους για τις πολλές περιπτώσεις μόλυνσης.

Σε σχόλια, μάλιστα, στην Google, αλλά και στα social media, διαπιστώνεται ότι πολλά είναι τα κρούσματα που προέρχονται από την αμέλεια, ως προς την τήρηση αποστάσεων, στο νυχτερινό κέντρο.

«O συνωστισμός αποδεδειγμένα οδήγησε στην αύξηση του ιικού φορτίου στο πάρτι της παραλιακής», είχε τονίσει ο καθηγητής, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.