Κορωπί: Ατελείωτο κέφι από το …«Άνω – Κάτω» του Γιάννη Ζουγανέλη και του Άλκη, στο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης (φωτό & βίντεο)

Με το αστείρευτο κέφι του Γιάννη Ζουγανέλη και τη ζωντάνια του Αλκιβιάδη (Άλκη) Κωνσταντόπουλου και της μουσικής τους ομάδας, τα παιδιά του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης στο Κίτσι Κορωπίου, είχαν τη χαρά να ξεφαντώσουν με πολύ χορό και ατέλειωτο τραγούδι, αλλά και να γελάσουν με την καρδιά τους από τον πάντα ευρηματικό και αιώνιο έφηβο, Γιάννη.

Η εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Κρωπίας, οργανώθηκε από τους ιδιαίτερα δραστήριους εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου και κατά κοινή ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Γιάννης Ζουγανέλης απευθυνόμενος στους δεκάδες γονείς, τους ζήτησε να αφιερώνουν ουσιαστικό χρόνο για την επικοινωνία και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Μια παραίνεση που έδωσε την ευκαιρία στο Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, να επισημάνει το σπουδαίο ρόλο που καλούνται να παίξουν οι εκπαιδευτικοί στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, ώστε να εξελιχθούν σε υπεύθυνους και χρήσιμους πολίτες με ισχυρή προσωπικότητα.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας ανακοίνωσε και τη δημιουργία δύο σύγχρονων παιδικών χαρών στο Κίτσι, οι οποίες θα είναι έτοιμες προς χρήση μέσα στο καλοκαίρι.

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους, σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης HλίαΣβεντζούρη(ενόργανη γυμναστική), Πόπη Σουλιώτη (καλλιτεχνικά) Αφροδίτη Μοσχονά (Μουσική,) Πόπη Τσεβά (Γραμματεία).Στη μουσική ομάδα εκτός των Γ. Ζουγανέλη και Α.Κωνσταντόπουλου συμμετείχαν, ο Θαλής Τριανταφύλλου, η Ευανθία Κρητικού, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Το παρόν έδωσαν εκτός του Δημάρχου Κρωπίας, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης που ανήκουν τα ΚΔΑΠ, δημοτική σύμβουλος Στέλλα Αθανασίουκαι ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Σφηττός» Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας δημοτικός σύμβουλος.

—————————————-
Την εκδήλωση υποστήριξε ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.