Κορωπί: Εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και συμβολικός Δίαθλος

Εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και συμβολικός Δίαθλος στο Κίτσι Κορωπίου Σάββατο 18 Μαΐου 2024 ,ΚΑΠΗ Κιτσίου (οδός Μ.Αλεξάνδρου)

17:30 Προσέλευση, 18:00 Εκκίνηση εκδηλώσεων, 19:30 Τιμητική εκδήλωση για την Γενοκτονία

Η εκδήλωση του Δήμου Κρωπίας για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η διοργάνωση συμβολικού Δίαθλου ( ποδηλατικός γύρος για την προώθηση του ποδηλάτου –Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και περιπατητική διαδρομή) στο Κίτσι Κορωπίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Κορωπίου πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 ,ΚΑΠΗ Κιτσίου (οδός Μ.Αλεξάνδρου) αντί της Κυριακής 19 Μαΐου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα γίνει στις 17:30 και η εκκίνηση των εκδηλώσεων για το ποδήλατο και την περιπατητική διαδρομή στις 18:00 από το προαύλιο χώρο του ΚΑΠΗ Κιτσίου.

Θα ακολουθήσουν στις 19:00 οι βραβεύσεις συμμετεχόντων και υποστηρικτών, οι τιμητικές απονομές και αμέσως μετά στις 19:30 θα ξεκινήσει η τιμητική εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που περιλαμβάνει :Τρισάγιο, σύντομες ομιλίες Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση, του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου και μουσικοχορευτικό τιμητικό πρόγραμμα.

Πρόγραμμα

17:30 Προσέλευση στο ΚΑΠΗ Κιτσίου

18:00 ΚΑΠΗ Κιτσίου: Εκκίνηση εκδηλώσεων για το ποδήλατο και την περιπατητική διαδρομή.

19:00 ΚΑΠΗ Κιτσίου : Βραβεύσεις- Τιμητικές Απονομές

19:30 ΚΑΠΗ Κιτσίου : Τιμητική εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων & Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει, η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και η Εθελοντική Οργάνωση Δήμου Κρωπίας, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου, ο σύλλογος Ποντίων Κορωπίου «Εύξεινος Πόντος» και οι, Αργύρης Κερατιώτης, Μιχάλης Μπίκας.

—————————————-

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 17:30 έως τις 19:30 θα γίνουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία οχημάτων και μέσων μαζικής μεταφοράς στο Κίτσι.

· Θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στα τμήματα των οδών Ηρακλέους, Θερμαϊκού, Ν.Παπαγιαννοπούλου στο Κίτσι και στις οδούς που περικλείουν και οδηγούν στους παραπάνω οδούς και ειδικότερα στη συμβολή της οδού Θράκης με την οδό Ασημάκη Παλαιστή, Σταμάτη Γκίκα, Γεννηματά, Σκύρου, Θήρας, Κερκύρας, Αρχιμήδους, Αγίου Διονυσίου, Παλαιών Πολεμιστών, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Σαρακίνας, Δερβενίων, Υψηλάντου,

Οι λεωφορειακές γραμμές ΟΑΣΑ :

· Το 116 θα κάνει αφετηρία στα 250 μέτρα από τα σχολεία Κιτσίου και θα επιστρέφει Γλυφάδα

· Το 330 θα στρίβει αριστερά στη συμβολή οδού Ταξιαρχών με τη Ν.Παπαγιαννοπούλου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.