Κορωπί: Έναρξη των Σφηττείων 2023 με την πρώτη μεγάλη συναυλία! (φωτό & βίντεο)

Ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ στη δροσερή αύρα του ανοιχτού δημοτικού θεάτρου πλ. Δεξαμενής ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να υποδεχθεί το νεαρό κατά βάση κοινό του Κορωπίου την πρώτη μεγάλη συναυλία της διοργάνωσης Σφήττεια 2023 του Δήμου Κρωπίας και το δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Απέργη.

Ο Απέργης με πολύ κέφι και δυναμισμό ανταποκρίθηκε στη αγάπη του κοινού και ερμήνευσε τραγούδια που αγάπησε η νεολαία. Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης προλόγισε τη συναυλία αναφέρθηκε στους στόχους της διοργάνωσης που εστιάζουν στη φιλαναγνωσία και την ανάδειξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ο κ.Κιούσης αναφέρθηκε και στη συνέχιση της ενίσχυσης της ανακουφιστικής μονάδας Γαλιλαία της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ως διαρκή υπενθύμιση της κοινωνικής μας αλληλεγγύης, προαναγγέλλοντας την αφιέρωση μιας μεγάλης συναυλίας των Σφηττείων 2023 στη Γαλιλαία τον Αύγουστο (Μελίνας Ασλανίδου και Γλυκερίας 24.08.2023).

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας με τη σειρά του ευχαρίστησε την εθελοντική οργανωτική επιτροπή, την Πολιτική Προστασία Δήμου Κρωπίας, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Ηλεκτροφωτισμού για την καθοριστική προσφορά τους στη διοργάνωση.

Στην συναυλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πλειοψηφίας και μειοψηφίας, οι αντιδήμαρχοι, Θεόδωρος Γρίβας, Νικόλαος Γιαννάκος, Ανδρέας Ντούνης, Δήμητρα Μιχαιρίνα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μάκης Κιούσης, η πρόεδρος της ΚΕΔΚ, Στέλλα Αθανασίου, o αντιπρόεδρος της ΚΕΔΚ Σταμάτης Ντούνης, ο βουλευτής Αν.Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης, μέλη της οργανωτικής επιτροπής του ΝΠΔΔ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.