Κορωπί: Σαφάρι ελέγχων σε άτομα και αυτοκίνητα από την Αστυνομία!

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις έγιναν σε ολόκληρη την Επικράτεια το διάστημα από 21 έως 28 Αυγούστου 2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας, ελέγχθηκαν 93.488 οχήματα και 126.720 άτομα ενώ έγιναν:

-2.317 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
-5.190 προσαγωγές,
-23.299 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
–28 κατασχέσεις και -547- ακινητοποιήσεις οχημάτων καθώς και
–21 παραβάσεις αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Ιδιαίτερα, το τριήμερο 25 – 28 Αυγούστου 2023 αστυνομικές δράσεις έγιναν σε περιοχές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, όπου έγιναν 754 έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν 68 άνθρωποι ενώ συνελήφθησαν 14.

Παρόμοιες δράσεις έγιναν και στο Κορωπί, με 19 ελέγχους ατόμων, 13 ελέγχους οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκε μία παράβαση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Επιπλέον, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, σε περιοχές του Πειραιά, με σκοπό μεταξύ άλλων την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρεμπορίου, έγιναν 15 έλεγχοι ατόμων και 12 έλεγχοι οχημάτων.

Επίσης, συνεχίστηκαν οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, οι οποίες επικεντρώθηκαν στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας και του Ζεφυρίου.

Περαιτέρω, σε στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, οι οποίες έγιναν σε περιοχές της Κορινθίας έγιναν 124 έλεγχοι ατόμων και συνελήφθη ένα άτομο.

Στη Βόρεια Ελλάδα, οι αστυνομικές επιχειρήσεις έγιναν σε Κεντρική Μακεδονία και Ήπειρο, σύμφωνα με τον υφιστάμενο στρατηγικό σχεδιασμό των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας.

Την Τρίτη 22 Αυγούστου σε περιοχές της Ηπείρου συνελήφθη ένα άτομο για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. , βεβαιώθηκαν -2-παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ενώ ακινητοποιήθηκε ένα όχημα.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών συνεχίζονται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.