Κορωπί: Συνεχίζεται το μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Αλθέα – Aγωνία για το αν είναι τελικά ο Νίκος Κλειδώνης

Πυκνό μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει της συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Κορωπιώτης Νίκος Κλειδώνης (δεξιά ένθετη φωτό), αφού όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σορός που βρέθηκε στα βράχια της Αλθέας το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, ανήκει σε αυτόν.

Αν και έχουν περάσει 17 ολόκληρες ημέρες από τη μακάβρια ανακάλυψη μόνο τα προσωπικά αντικείμενα του Νίκου Κλειδώνη οδηγούν στο επισφαλές συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Κορωπί από τις 28 Αυγούστου.

Η δικηγόρος της οικογένειας Ιωάννα Καπελλάκη μίλησε στον Κώστα Τσαπάκη και στην εκπομπή του planetwebradio.gr «Εντός Λεκανοπεδίου» και με ιδιαίτερα προσεκτικό λόγο αναφέρθηκε σε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Παράλληλα η εξαίρετη νέα νομικός στάθηκε και στα όσα ακούγονται για την εμπλοκή του με κρυπτονομίσματα αλλά και στην κατάθεση αδελφικού φίλου του σχετικά με τα όσα γνώριζε για τη δράση κυκλωμάτων εμπορίας και διακόινησης ναρκωτι8κών στην περιοχή.

Η κα Καπελλάκη δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο όμως έθεσε ως βασική προϋπόθεση την επιστημονική επαλήθευση ότι η σορός ανήκει στον Κλειδώνη, κάτι που αναμένεται περί τα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου.

Εφόσον η ταυτότητα πιστοποιηθεί θα ξεκινήσει ένας νέος μαραθώνιος ιατροδικαστικών ερευνών για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, στοιχείο που θα ρίξει φως προς την κατεύθυνση διερεύνησης από τις αστυνομικές αρχές της όλης υπόθεσης.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr η κα Ιωάννα Καπελλάκη:

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.