Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης – Νέες μαρτυρίες

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Αρτέμιδος Βασίλη, της 19χρονης από το Κορωπί, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 16 Οκτωβρίου. Οσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχουν νέα της, η αγωνία των δικών της ανθρώπων κορυφώνεται.

Το μόνο που τους δίνει δύναμη και τους γεμίζει ελπίδα είναι οι νέες πληροφορίες ότι η Αρτεμις είναι ζωντανή. «Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει για τη 19χρονη. Συγκεκριμένα, έχουμε στα χέρια μας τρεις νέες μαρτυρίες, από διαφορετικούς ανθρώπους, ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ομόνοια», λέει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέμιδος, Αναστάσιος Ντούγκας.

Δείτε ακόμα:  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Πέμπτη, στις τοπικές αγορές των Δήμων Παιανίας και Κρωπίας

Καθημερινά, οι συγγενείς της 19χρονης γίνονται αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων για την Αρτέμιδα. Υστερα από ενδελεχή έλεγχο και σε συνεργασία με την Αστυνομία, αξιολογούν την αξιοπιστία των συγκεκριμένων πληροφοριών.

«Οι τρεις νέες μαρτυρίες που έχουμε είναι όμοιες. Υποστηρίζουν ότι είδαν την Αρτέμιδα στην Ομόνοια, μαζί με δύο γεροδεμένους αλλοδαπούς άνδρες. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι τυχαίο. Δεν γίνεται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι να έχουν δει τα ίδια πράγματα», αναφέρει ο κ. Ντούγκας. Η Αρτεμις έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε πολυκατάστηµα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργα σία. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 5 το απόγευμα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες την είδαν έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται. Τη στιγμή που μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την Αρτέμιδα περιγράφει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας νεαρής κοπέλας. «Σύμφωνα με όσα μου είπε η μάρτυρας, μέσα στην εβδομάδα, την ώρα που περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας, είδε τη 19χρονη μαζί με δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών. Τα χαρακτηριστικά που έδωσε ταίριαζαν απόλυτα με τις υπόλοιπες μαρτυρίες. Την παρατηρούσε επίμονα προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτή. Τότε οι δύο άνδρες που συνόδευαν την Αρτέμιδα την αντιλήφθηκαν και την αγριοκοίταξαν. Στη συνέχεια, έπιασαν από το χέρι τη νεαρή κοπέλα και διακριτικά έφυγαν από το σημείο», λέει ο κ. Ντούγκας.

Δείτε ακόμα:  Τσεμπέρης για ΚΤΕΛ: Δεν αρκεί η μετακίνηση των αφετηριών - Ενιαίο αστικό εισιτήριο τώρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο αδελφός της 19χρονης, Αρης, προσπαθεί μέσω των social
media να ενημερώσει και να κινητοποιήσει όσο περισσότερους πολίτες μπορεί, ώστε να βρεθεί η αδελφή
του. Στον αγώνα που δίνει έχει στο πλευρό του αρκετούς ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι με τη σειρά τους κοινοποιούν φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας.

Πηγή: realnews