Κορυφώνεται η αγωνία για τον Στάθη Άνθη: Αναμένονται οι απαντήσεις από το DNΑ (βίντεο)

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Στάθη Άνθη. Συναγερμός έχει σημάνει στο Burgh Island της Αγγλίας μετά την ανεύρεση ενός πτώματος στην περιοχή. Το δείγμα DNA που έδωσε ο αδελφός του που βρέθηκε στην Αγγλία για τις έρευνες, αλλά και το ιστορικό από τον οδοντίατρό του, θα δώσουν την απάντηση στην οικογένεια.

Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά του πτώματος με τον αγνοούμενο, γεγονός που έχει αναστατώσει συγγενείς και φίλους του 33χρονου Στάθη. Το πτώμα βρέθηκε με τα εσώρουχα μόνο και προκαλεί ερωτήματα για τις συνθήκες εξαφάνισης του Έλληνα σερβιτόρου, αν βέβαια διαπιστωθεί ότι είναι αυτός. Τα αδέλφια του αγνοούμενου Στάθη Άνθη μίλησαν στο “Φως στο Τούνελ” στον ALPHA για όλα όσα συνέβησαν στην Αγγλία, αλλά και για το τι αναμένεται να γίνει από εδώ και πέρα. Αν ο νεκρός είναι ο Στάθης, πέρα από την έρευνα των βρετανικών Αρχών, πραγματογνώμονες στην Ελλάδα, θα εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του. Ο Στάθης πριν εξαφανιστεί τη Δευτέρα 8 Μαρτίου από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο Burgh Island, μιλώντας με φίλο του εξέφρασε φόβους για την παραμονή του στο συγκεκριμένο χώρο.

Η αστυνομία του Kingsbridge σε σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook, ανέφερε:

«Η ακτοφυλακή του Falmouth επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο εύρημα στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.