Κωστής Σαββιδάκης: Οι γυναίκες θα έπρεπε να μην είναι τόσο δυναμικές απέναντι στους άντρες

Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε στο «Γεια σου» για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών – γυναικών σήμερα και δεν έκρυψε ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να είναι λιγότερο δυναμικές απέναντί τους

ΟΚωστής Σαββιδάκης βρέθηκε το Σάββατο (1/4) στην εκπομπή «Γειά σου» και συζήτησε με τη Μαρία Μπακοδήμου για το πόσο έχουν αλλάξει οι ρόλοι των δύο φύλων σήμερα, αλλά και για το πώς θέλουν οι οι άντρες να τους φέρονται σε μία σχέση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι γυναίκες δεν θα έπρεπε να είναι τόσο δυναμικές απέναντί τους. «Οι άντρες νομίζω ότι δε μεγαλώνουμε ποτέ και εσείς οι γυναίκες θα πρέπει να το έχετε κατά νου για να ζήσετε καλύτερα στις σχέσεις σας. Ο άντρας δε μεγαλώνει και ειδικά αν είναι με τη σχέση του, πρέπει να του συμπεριφέρεστε όπως σε ένα μικρό παιδί γιατί, όταν εμπιστευτεί ο άντρας, γίνεται πιο παιδί και από παιδί», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες έχετε αλλάξει, έχετε γίνει πιο δυναμικές και το ανδρικό φύλο έχει αρχίσει λίγο και τρομοκρατείται. Πρέπει να μαλακώσετε λίγο και να νιώσετε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Θα βοηθήσει. Θέλει απέναντι στους άντρες να είστε όχι τόσο δυναμικές. Ενώ μας αρέσει αυτό, στη σχέση μας, μας αρέσει να είστε πιο μαμάδες, πιο ερωμένες – με την καλή έννοια -, πιο συντρόφισσες. Πρέπει να μας αφήνετε να νιώθουμε κι εμείς χρήσιμοι σε κάποια πράγματα» τόνισε ο Κωστής Σαββιδάκης.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.