Κούγιας για Μύκονο: Δεν ήταν ανασφάλιστη η μοτοσυκλέτα μου – Τι συνέβη με τον έλεγχο της αστυνομίας

Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εντοπίστηκε από τις Αρχές να οδηγεί ανασφάλιστη μηχανή στη Μύκονο δίνει ο Αλέξης Κούγιας εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

«Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική» τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (29/7) ο ποινικολόγος.

«Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου.
Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας εξηγώντας: «Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη. Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν».

«Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δείτε ακόμα:  Καιρός αύριο: Βροχές, πτώση θερμοκρασίας και ομίχλες

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το mykonoslive.tv και δείχνει τον Αλέξη Κούγια να συνομιλεί με τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν κατά τη διενέργεια τροχονομικού ελέγχου.

newsbeast.gr