Κούγιας: Ο εφοπλιστής δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της συζύγου Κορφιάτη

Κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο αρνείται ο εφοπλιστής, το όνομα του οποίο ενεπλάκη στην υπόθεση.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι έχει λάβει εντολή από τον εφοπλιστή με τα αρχικά Μ. Λ να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά οπουδήποτε αστυνομικού ή δημοσιογράφου χρησιμοποίησαν και ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο εφοπλιστής «ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Στο δικηγορικό μας γραφείο και ειδικά στον επικεφαλής του, κο Αλέξιο Κούγια, εδόθη εντολή από τον κ. Μ.Λ. γόνο παγκοσμίως γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του, συσχετίζοντάς το με το γνωστό έγκλημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος γυναίκας στη Ζάκυνθο στις 9/6/2020.

Δείτε ακόμα:  Κίνδυνος ελονοσίας στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες - Τι δείχνει έρευνα του ΑΠΘ

Το πρώτο, το οποίο μας εδόθη εντολή να δημοσιοποιήσουμε είναι ότι ο κ. Μ.Λ. ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα.

Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του κ. Μ.Λ. μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Δείτε ακόμα:  Ξεκινούν τη Δευτέρα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια

Όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛΑΣ γι’ αυτήν την υπόθεση θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο κ. Μ.Λ. θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση.

Ενόψει των ως άνω απαιτούμε κατ’ εντολήν του κ Μ.Λ. όπως εξαφανισθεί από οιοδήποτε ΜΜΕ οιαδήποτε αναφορά του ονοματεπωνύμου του, έστω και με τρόπο που τον περιγράφει».

Δείτε ακόμα:  Δημήτρης Λιγνάδης: Ο τρίτος μηνυτής «έλυσε» τη σιωπή του – Έκλεισε το τηλέφωνο ο Αλέξης Κούγιας! (βίντεο)

lawandorder.gr