Κουρέας έκανε εμπόριο ναρκωτικών – Τον πρόδωσαν φαλακροί πελάτες του!

Θα μπορούσε να είναι αστείο, αλλά η έκθεση της αστυνομίας της Ιταλίας επιβεβαιώνει ότι είναι πραγματικότητα…

Στη Γένοβα της γειτονικής χώρας, ένας 55χρονος κομμωτής συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο κομμωτήριό του, την περασμένη Παρασκευή και τον πρόδωσαν οι φαλακροί πελάτες του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής La Repubblica, ο 55χρονος εργαζόταν ως κομμωτής, αλλά μεταξύ των κουρεμάτων πωλούσε ναρκωτικά σε ντόπιους πελάτες.

Όπως φαίνεται, ο συλληφθείς προδόθηκε από τους ίδιους τους πελάτες του, καθώς πολλοί από τους άντρες που έμπαιναν στο κατάστημά του, ήταν φαλακροί, κάτι που προκάλεσε υποψίες στις αρχές.

«Οι αρχές είχαν παρατηρήσει περίεργες κινήσεις στο κατάστημα του άνδρα, ιδιοκτήτη ενός κουρείου στη γειτονιά Foce, στη Γένοβα, με την άμεση είσοδο και έξοδο ακόμη και φαλακρών ανθρώπων, που πιθανότατα δε χρειάζονταν κούρεμα», ανέφερε η Επαρχιακή Διοίκηση της Γένοβας σε δήλωση.

Σε περαιτέρω έρευνα, οι καραμπινιέροι της Γένοβα, οργάνωσαν ορισμένες υπηρεσίες παρατήρησης από τις οποίες προέκυψε ότι ορισμένοι πελάτες, με διαφορετικές ηλικίες και επαγγέλματα, πήγαιναν στο κουρείο μόνο με σκοπό να αγοράσουν ναρκωτικά, με μερικούς να τα παίρνουν και σε δόσεις.

Κατά την αρχική έρευνα στο σαλόνι του κομμωτηρίου οι αστυνομικοί βρήκαν αρκετά γραμμάρια χασίς. Στη συνέχεια, ανακαλύφθηκαν σε ημιώροφο 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για τη συσκευασία των δόσεων.

Η διπλή «καριέρα» του έληξε άδοξα και οδηγήθηκε στις φυλακές Μαράσι της Γένοβας.

flash.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.