“Ξέφραγο χωράφι το Κοιμητήριο Σπάτων – καταγγελία για επιθέσεις στον κόσμο” (φωτό)

“Ξέφραγο αμπέλι” χαρακτηρίζει το Κοιμητήριο Σπάτων η κα Βασιλική Τσέπα, η οποία εκτός όλων των άλλων καταγγέλλει ότι ο κόσμος κινδυνεύει αφού δέχονται επιθέσεις από διάφορους που λυμαίνονται τον χώρο”.

Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει στο ποστάρισμά της στο fb…

“Ξέφραγο χωράφι, στην κυριολεξία, το Κοιμητήριο Σπάτων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα πρόβατα που τρώνε μέχρι τα λουλούδια από τους τάφους, ζωντανά είναι, πεινάνε. Αλλά και από τις επιθέσεις στο χώρο του κοιμητηρίου από διάφορους που λυμαίνονται το χώρο, και απειλούν με μαχαίρι δημότες μας που πήγαν να ανάψουν το καντήλι κάποιου δικού τους.

Αποτέλεσμα των όσων ακούγονται περί επιθέσεων για ληστεία (ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί, μόνο το παράθυρο του αυτοκινήτου μου έχουν σπάσει όσο ήταν παρκαρισμένο έξω από το κοιμητήριο, για να πάρουν διάφορα) όσοι πηγαίνουμε να είμαστε ιδιαίτερα αγχωμένοι μήπως συμβεί κάτι …

Δείτε ακόμα:  Νέες εικόνες από τη φωτιά στην Αγ. Κυριακή του Δ. Σπάτων - Αρτέμιδος - Στο σημείο και η Πολ. Προστασίας Ραφήνας(φωτό & βίντεο)

Τόσα λεφτά διαχειρίζεται ο Δήμος, δε μπορεί να προσλάβει κάποιον φύλακα ??? Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να ιδρώσει το αυτί των διοικούντων, να γίνει κάτι πιο σοβαρό …???

Σημειωτέον, ότι πριν 3, 4 χρόνια ίσως και περισσότερα , άγνωστοι είχαν σπάσει όλους μα όλους τους τάφους κλέβοντας ότι υπήρχε σε χαλκό η μπρούτζο καταστρέφοντας και σπάζοντας τα μάρμαρα”.