Ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Toν σκότωσαν με σφυριές στο κεφάλι και μαχαιριές

Σοκάρει η άγρια δολοφονία ενός 47χρονου στον Βόλο με σφυριές στο κεφάλι και μαχαιριές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-volos.gr, η Αστυνομία αποδίδει το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με το θύμα να φέρεται ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Όλα έγιναν στο σπίτι ενός φίλου του 47χρονου στην οδό Ιωλκού, στο οποίο βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνούν οι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μεταξύ των αντρών υπήρξε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι ίδιοι άντρες, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα, με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και να πραγματοποιεί ανακρίσεις, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ τον τόπο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης που αναζητείται από τις αρχές.

Δείτε ακόμα:  Με self test θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα σε Αττική και Κρήτη