Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Προγράμματα Καλοκαιρινής Απασχόλησης του Δήμου Παλλήνης

Ξεκινούν την 1η Ιουνίου, με μειωμένες τιμές, οι εγγραφές στα Προγράμματα Καλοκαιρινής Απασχόλησης του Δήμου Παλλήνης, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικώς, μέσω της πλατφόρμας DEMOS365 (https://demos365pallini.intellisoft.gr/). Θα πραγματοποιηθούν τρία διαφορετικά προγράμματα και αφορούν σε παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής και λόγω των δύσκολων συνθηκών που πλήττουν οικονομικά όλους μας, μειώνονται φέτος οι τιμές εγγραφής, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Αυτοί είναι οι 2 που κατηγορούνται πως ξυλοκόπησαν και σκότωσαν τον 42χρονο - Πως τους συνέλαβαν (φωτό)

Προβλέπονται επίσης εκπτώσεις για τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών και δωρεάν το τέταρτο παιδί.

Ο Δήμος Παλλήνης στηρίζει τις οικογένειες έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να ανταποκριθούν στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις και τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, με ευχάριστη, δημιουργική και εκπαιδευτική απασχόληση.

Στόχος μας είναι να ζήσουν όλα τα παιδιά μια νέα εμπειρία που θα γεμίσει την καρδιά τους με συναισθήματα, χρωματιστές και φωτεινές μέρες διακοπών.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Υπέροχη βραδιά, με υψηλές παρουσίες, για τις "Ιωνίδες" στο πάρκο Καραμανλή (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες, για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.pallini.gr και www.kedp.gr