Ξεσπά ο Πέτρος Λαγούτης: «Τη Σοφία Παυλίδου δεν την άκουσε κανείς, τι σημαίνει το γιατί τώρα;»

«Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος», λέει ο Πέτρος Λαγούτης.

Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά του, τον εθισμό του στο τζόγο, αλλά και το κίνημα metoo.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει 5 φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός. Παντρεύτηκα, και στα 27 μου έγινα μπαμπάς.

Ο μεγάλος μας γιος είναι ήδη στην σχολή του θεάτρου τέχνης και ο μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Βλέπω συμπεριφορές δικές μου και της Μυρτούς στον γάμο και λέω ήμασταν μικρά παιδιά. Στον γάμο πρέπει να αφήνεις το εγώ σου. Τα πρώτα 1 – 2 χρόνια του χωρισμού ήταν δύσκολα, με θυμό, αλλά όσο ο καθένας δούλευε στον εαυτό του, οι πορείες συγκλείνανε», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στη συνέχεια για την εξάρτηση που είχε στον τζόγο: «Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο. Ενηλικίωση σημαίνει ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και τα όριά σου. Στον εθισμό δεν έχει “είσαι 70% εθισμένος”.

Είσαι εθισμένος, τέλος. Ο εθισμός καταστρέφει τον εθισμένο και λερώνει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το μόνο που έσωσα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου. Στον “παλιό Πέτρο” θα έλεγα πήγαινε φάε τα μούτρα σου και γίνε αυτό που είσαι σήμερα».

Σχετικά με το κίνημα metoo, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Πέτρος Λαγούτης είπε: «Για το metoo τι σημαίνει το “γιατί τώρα;”. Η Σοφία Παυλίδου το είχε πει και δεν την άκουσε κανείς. Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Με ενδιαφέρει και τι αρρώστια κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος».

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.