Ξεσπάει ο αδερφός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά – «Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει»

Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά. Η οικογένεια πιστεύει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά εγκληματική ενέργεια

Θρήνος στην οικογένεια και τους φίλους της Σταυρούλας Γκουγκούλια, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 22 Αυγούστου, με τη σορό της να εντοπίζεται μήνες μετά, στις 23 Φεβρουαρίου, στον Πόρο.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας, η οποία είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Φαλήρου εντοπίστηκε βόρει του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά στις 24 Αυγούστου και από τότε παραμένει στα αζήτητα.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το δυστύχημα στη θάλασσα, δηλαδή πνιγμός, η αυτοχειρία ενώ οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

Αδερφός Σταυρούλας: «Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει»

Ο αδερφός της μίλησε στο MEGA λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα το φτάσει ως το τέλος για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο της αδερφής του.

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πιεστήριο έχει να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για την γρήγορη ανταπόκρισή της μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια.»

«Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα.»

«Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα σε ένα πολύν μικρό χρονικό διάστημα, δύο φίλες η μία η φίλη η νηπιαγωγός και μετά η Σταυρούλα, με διαφορά ενός έτους μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να αυτοκτονήσουν; Δεν σου φαίνεται περίεργο; Θα “μιλήσουν’” τα τηλέφωνα, τα στίγματα, το ημερολόγιο, πολλά πράγματα».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.