Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Πρόκριση με ανατροπή για τον Θησέα Ν. Μάκρης, 3 – 1 τον Γέρακα

Ο Θησέας Νέας Μάκρης κατάφερε να κάνει μία απίστευτη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 3 – 1 του Γέρακα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ 33’ με τον Μυρτάι. Όλα έδειχναν ιδανικά για τους παίκτες του Γέρακα, όμως τα πάντα άλλαξαν στο 81’. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Τζεμπελίκος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το παιχνίδι στην παράταση.

Δείτε ακόμα:  «Εξάσφαιρος» ο Παλληνιακός στην Ανάβυσσο και μόνος πρώτος

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γέρακας έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Αλεξανδράκης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην παράταση τα νεύρα είχαν την τιμητική τους, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν και με 9 παίκτες, όταν ο Ρούσης είδε και εκείνος δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα να είναι μεγάλο πλέον, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν κάνουν την ανατροπή. Στο 115’ ο Ραπτογιάννης θα κάνει το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε από το σημείο του πέναλτι ο Τσέλιος στο 117’.

Δείτε ακόμα:  Πήρε Καρκασίνα η Τριγλία Ραφήνας!

ΓΕΡΑΚΑΣ: Τσούκας,Ρέκα (83’ Διονυσακόπουλος (111’ Περιβολάρης), Αλεξανδράκης, Ρέκα, Ζαρομυτίδης, Ρούσης, Μπαρμπαρίγος (46’ Βασιλείου), Παναγιωτόπουλος, Μυρτάι (66’ Μάρας), Σλαβίδης (46’ Προβίδης), Αναστασίου (46’ Τζεμπελίκος)

ΘΗΣΕΑΣ: Βοτσίδης, Μηναδάκης, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Μαγγίνας (46’ Αζάλ), Τσέλιος Κ., Μπονιάκο (70’ Τσέλιος Μ.), Ζιάγκος (100’ Κάκαρης), Μαστρογιαννούδης (60’ Τηγανιτάκης), Ραπτογιάννης.

pameerasitexniko.blogspot.com