Κυριάκος Δαμιανόγλου: “Σας εύχομαι ποτέ κανένας συγγενής σας, να μην στοιχειώνει με κλάματα, αϋπνίες και φωνές από τους αφόρητους πόνους”

O Διοικητής – Αντιπρόεδρος στo Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου, Kυριάκος Δαμιανόγλου με ένα προσωπικό κείμενο στο fb, περιγράφει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας…

Όσον αφορά την πυρόσβεση, τις εθελοντικές ομάδες και όλους αυτούς τους ανθρώπους που με περίσσια θέληση, θυσιάζοντας πολλές φορές χρόνο, μόχθο και ταλαιπωρία από την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους ρίχνεται στην πρώτη γραμμή πυρός.

Διαβάστε όσα λέει έχουν μεγάλη σημασία γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς…

“Προσωπική άποψη – προσωπικό πιστεύω το διευκρινίζω για να μην φάμε τα μουστάκια μας παρακάτω .

Στις 18 Αυγούστου 2021 έστειλα ενισχύσεις στην μεγάλη πυρκαγιά στα Βιλια ως Διοικητής του Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου με 1 όχημα και 8 άτομα πλήρωμα. Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα όπως όλο το πανελλήνιο ενημερώθηκε είχαμε την δυσάρεστη εξέλιξη του σοβαρού τραυματισμού του ΑΔΕΡΦΟΥ μου στον ώμο του.

Οφείλω να ομολογήσω πως ΑΜΕΣΑ στάθηκε δίπλα μου ένας ΦΙΛΟΣ που στα πρώτα λεπτά του συμβάντος κινητοποίησε γη και ουρανό ώστε ΑΜΕΣΑ από το Υπουργείο Υγείας ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο .

Μεσολάβησαν 2 ραντεβού με εκπρόσωπο της ομάδας του ΠΥΣΕΘ και του ίδιου του Πρωθυπουργού από το οποίο η αλήθεια είναι πως δόθηκε βαρύτητα στο χειρουργείου του αδερφού μου. Ουδείς όμως φρόντισε για την αποθεραπεία του με τις επιβεβλημένες φυσικοθεραπείες .

Οι ΑΠΕΙΡΕΣ προφάσεις για να ΜΗΝ αποζημιωθεί με το ελάχιστο ποσο των 6,000€ είναι απερίγραπτες .

Μετά από κλειστές πόρτες (α)νθρωπων που προσωπική μου άποψη θα όφειλαν να βοηθήσουν αυτό το παιδί , η αποθεραπεία του εξακολουθεί να γίνεται πληρώνοντας την ΜΟΝΟΣ του.

Περνώντας 1 χρόνος γίνομαι μάρτυρας εξωφρενικών δαπανών τις οποίες δαπάνες έχω το δικαίωμα να χαρακτηρίζω ως άχρηστες ή καλύτερα παντελώς άχρηστες .

Μου φαίνεται τουλάχιστον φαιδρό και προσβλητικό (Α)νθρωποι που δεν βοήθησαν ενώ μπορούσαν τον ΑΔΕΡΦΟ μου, να βάζουν την υπογραφή τους σε κονδύλια τα οποία ΔΕΝ βοήθησαν ουσιαστικά την κοινωνία μας.

Ειλικρινά πιστεύω πως εάν είχαν μοιράσει ΜΕΡΟΣ των εκατομυρίων ευρώ που χάθηκαν ΧΩΡΙΣ νόημα στο όνομα των <<<<υπηρεσιών προς τον πολιτη>>>>> αυτές οι ταλαίπωρες ομαδες που ορισμένες φορές απορώ γιατί εξακολουθούν να προσφέρουν υπηρεσίες στο κράτος , θα είχαν εξοπλιστεί με υλικοτεχνικό εξοπλισμό τον οποίο ή δεν θα ζητούσαν από ιδιώτες χορηγούς ή δεν θα εξακολουθούσαν να τον στερούνται με ΑΜΕΣΟ κίνδυνο τραυματισμού κάποιου εθελοντή .

Τα πολιτικά μου πιστεύω ΔΕΝ εκπροσωπούνται δυστυχώς από την πλειοψηφία των αιρετών της κυβέρνησης , δυστυχώς (Α)νθρωποι που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να δείχνουν ευαισθησία σε θέματα που άπτονται της προστασίας μας εξακολουθούν να κοιμούνται όρθιοι .

Θα περιμένω να λήξη στις 30 Οκτωβρίου η αντιπυρική περίοδος για να τσεκάρω εάν θα δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες και δεύτερο 40ημερο free δαπανών !!!!!!!!! (Το οποίο έληξε προχθές) και να τσεκάρω και αυτόν τον ημερήσιο χάρτη για τον οποίο έχω χάσει τις τελευταίες σχεδόν 25 μέρες τον ύπνο μου!!!!!!

Κλείνοντας ευχαριστώ που από προχθές μπορώ να κοιμάμαι το βράδυ (άσχετα ότι καμία αλλαγή στην θερμοκρασία ή τον αέρα δεν υπάρχει) και σταμάτησαν οι 24ωρες υπηρεσίας στον σταθμό.

Υ/Γ: Κύριοι που μπορείτε να κοιμάστε το βράδυ με την συνείδηση σας καθαρή , σας εύχομαι ποτε κανένας συγγενής σας , να μην στοιχειώνει με κλάματα , αϋπνίες και φωνές από τους αφόρητους πόνους τον σημαντικό ύπνο σας”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.